Kuidas taastada WhatsAppi vestlused Google Drive'ist

Proovige Meie Instrumenti Probleemide Kõrvaldamiseks

Selgitame teile, kuidas WhatsAppi vestlusi Google Drive'is taastada, samuti selgitame, milleks need andmed on mõeldud. Androidis on salvestusruumiks, kuhu saab rakendustest varukoopiaid teha, Google Drive ja tänu sellele saab hiljem vestlusi taastada, kui käivitate rakenduse uues telefonis või kui need kogemata kustutate.


Kuid me selgitame teile, kus see koopia on salvestatud ja miks te seda Google Drive'i sisse logides ei näe. See on peidetud koopia, mida te ei saa mingil viisil alla laadida, et vältida sellega manipuleerimist, seega selgitame ka, milleks see on mõeldud ja mida saate andmetega teha.

Kuidas taastada WhatsAppi vestlused Google Drive'ist

Kuhu WhatsAppi andmeid varundada


WhatsAppi varukoopiad laaditakse üles rakenduse andmete kausta, mis pole kasutajatele juurdepääsetav. Sellele juurdepääsuks avage Google Drive ja pärast hammasrattaikooni vajutamist klõpsake suvandil Configure, mis kuvatakse ilmuvas väikeses hüpikmenüüs.


Avaneb aken erinevate konfiguratsioonivalikutega ja kuhu vaikimisi sisestate üldise konfiguratsiooni. Kuid see pole see, mida te vajate, ja peate vaid klõpsama jaotist Rakenduste haldamine, mida näete vasakpoolses kolmandas veerus.


Kui sisestate rakenduste haldamise, näete loendit kõigi rakendustega, mis loovad ühenduse oma andmete sünkroonimiseks Google Drive'iga. Otsige sellest loendist üles rakendus WhatsApp ja leiate, kus andmed sünkroonitakse. Ainus, mida saate sellega teha, kuna see pole juurdepääsetav, on WhatsApp Drive'ist lahti ühendada, et lõpetada varukoopiate tegemine.


Mille jaoks andmed on mõeldud ja mis juhtub, kui need lahti ühendate


Selles jaotises, kust leiate WhatsAppi varukoopia, salvestab Google Drive andmed rakendusest, mis on teie kontoga sünkroonitud ja mis pakub andmete sünkroonimist pilve kaudu. Näiteks kui mäng loob ühenduse teenusega Play mängud, et sünkroonida pilvandmed teenusega Play mängud, salvestatakse need andmed Drive'i sellesse jaotisesse.


See tähendab, et WhatsAppi varukoopia taastamisel Androidis, olenemata sellest, kas olete rakenduse taaskäivitanud või kui kasutate seda uuest telefonist, sünkroonitakse andmed, fotod ja kõik vestlused, nii et kõik on nii, nagu te selle jätsite. viimane Mõnikord saadakse need sellest Google Drive'i koopiast


Kui leiate Drive'ist oma WhatsAppi profiili, saate rakendusega ühenduse katkestada, klõpsates nuppu Valikud. Kui teete seda, tühistate WhatsAppi linkimise oma Google'i kontoga ja see ei saa enam varukoopiaid luua. Lisaks kustutatakse kõik teie andmed.


Kui otsustate koopia kustutada, näete järgmine kord, kui logite sisse WhatsAppi ja proovite oma andmetest koopiat teha, tõrketeadet, mis hoiatab, et midagi läks valesti, ja peaksite minema jaotisse 'Seaded' > 'Vestlused'. ' > 'Varundamine', et uuesti oma Google'i kontoga sisse logida ja andmed uuesti sünkroonida.


Kui logite oma WhatsAppi kontole sisse uuest telefonist või desinstallite rakenduse praegusest telefonist, kui teie koopia linkimine tühistatakse või Google Drive'ist kustutatakse, kaotate kõik oma vestlused ja fotod ning peate otsast alustama.